WHBC-GR: Ξεκινά στις 10 Ιουνίου το φεστιβάλ Αθηνών 2016 - Δείτε το επίσημο τρέιλερ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ξεκινά στις 10 Ιουνίου το φεστιβάλ Αθηνών 2016 - Δείτε το επίσημο τρέιλερ

Το φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ξεκινά σε λίγες ημέρες με την Αΐντα του Τζιουζέππε Βέρντι που θα παρουσιάσει στις 10 Ιουνίου στο Ηρώδειο, η Εθνική Λυρική Σκηνή...
Η όπερα παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Ιταλού, Ενρίκο Καστιλιόνε, φημισμένου για την κινηματογραφική ματιά και το ρεαλισμό των θεαμάτων του.

Λίγες ημέρες μετά, η Πειραιώς 260 θα φιλοξενήσει μια μεγάλη μουσική γιορτή στην οποία συμμετέχουν οι Χειμερινοί Κολυμβητές, η Mπάντα της Φλώρινας, η Ματούλα Ζαμάνη και ο Dj Palov, ενώ ακολουθούν πολλές κι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για τις οποίες το κοινό μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά στο αναβαθμισμένο site www.greekfestival.gr.

Εθνική Λυρική Σκηνή: Αΐντα του Giuseppe Verdi

Το φετινό σποτ της διοργάνωσης φτιάχτηκε με πολύ κέφι από τον Μιχάλη Κωνσταντάντο (σκηνοθεσία) και τον Γιώργο Καραγιώργο (Graphic animation) ενώ επενδύθηκε μουσικά από τον Μιχάλη Δέλτα (τίτλος κομματιού «Viewmaster») ο οποίος θα πραγματοποίησει μία live συναυλία στον Κήπο της Πειραιώς 260 στις 2 Ιουλίου.

H προπώληση έχει ήδη αρχίσει και το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήριά του, είτε ηλεκτρονικά (μέσω του site ) είτε τηλεφωνικά (210 3272000) είτε στα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39).






Δεν υπάρχουν σχόλια: